Rosenkålfrittata



Rosenkålfrittata oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Frittata er opprinnelig en italiensk rett som ligner omelett. Her i en versjon med rosenkål, løk og tomater.
Passer bra som middag eller til kvelds, og er spennende på tapasbordet eller i lunjboksen på skole eller jobb.


Oppskriften inneholder 113 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rosenkålfrittata er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1336 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grrosenkål
2stkfinhakket sjalottløk
2stktomat i tynne båter
3sspinjekjerner
6stkegg
2ssrevet parmesan
1dashsalt og pepper
1ssolje til steking




Kalorier og næringsinnhold i Rosenkålfrittata med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier112.87268.36Kcal
Protein7.6118.09gram
Karbohydrat2.415.73gram
Kostfiber2.245.33gram
Fett7.5918.05gram
Mettet fett1.754.16gram
Salt0.270.64gram
Pris på oppskriftenKr 6.63Kr 15.76Kr .-
Hele oppskriften veier951 totalt238 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo8,54 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens rosenkålen og kok den i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Hell kokevannet av og la kålen renne godt av. Bland den med sjalottløk og pinjekjerner. Fres blandingen i litt olje i 2-3 minutter. Rør inn tomatbåtene.

Visp sammen egg og ost og smak til med salt og pepper. Hell eggemassen over grønnsakene i stekepannen. Rør forsiktig så eggemassen fordeler seg jevnt med grønnsakene. Stek omeletten på middels varme til den er fast på undersiden.

Sett i mellomtiden på sterk overvarme i stekeovnen og plasser hele stekepannen inn og stek omeletten til den er pent brunt på toppen.

Server omeletten nylaget, gjerne med godt brød og smør til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 33532)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Innlagt dato:2017-12-30
Oppdatert dato:2017-12-30


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskekaker med rosenkål.Fiskekaker med rosenkål.
Denne retten har 88,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rosenkålfrittata.Rosenkålfrittata.
Denne retten har 112,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.