Fiskesuppe med hyse og purre





Fiskesuppe med hyse og purre oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
En fiskesuppe trenger ikke mange forskjellige ingredienser for å smake godt. Her får suppen en ekstra god smak med purre, laurbærblad, persille, sjalottløk og eplecider.

Oppskriften inneholder 32 Kalorier, 2 g Karbo, 4 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-gjær, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskesuppe med hyse og purre er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grhysefilet, uten skinn og bein
2stkpurre
1stklaurbærblad
1stang(stenger)persille, frisk
2stksjalottløk
2,5dleplecider
6dlvann
salt og pepper
dill, frisk

Tilbehør

brød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe med hyse og purre!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier32.23140.46Kcal
Protein4.2718.61gram
Karbohydrat2.259.81gram
Kostfiber0.763.31gram
Fett0.110.48gram
Mettet fett0.000.00gram
Alkohol0.52 %
Salt0.060.26gram
Pris på oppskriftenKr 7.33Kr 31.94Kroner
Hele oppskriften veier1 743 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag en suppekvast ved å binde et par grønne blad av purren, laubærblad og persille sammen med en bomullstråd.
Hakk sjalottløk og kok sammen med suppekvasten i eplecider og vann i ca. 20 minutter. Ta opp suppekvasten.
Skjær purre i tynne ringer og hysefileten i strimler. Legg det i suppen og la den trekke til fisken er kokt, ca. 2 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Server suppen med finhakket dill på toppen og med brød ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30245)
Tilberedningstid: 40 min
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07
Lesere: 1585 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.