Fotograf:
Synøve Dreyer
En fiskesuppe trenger ikke mange forskjellige ingredienser for å smake godt. Her får suppen en ekstra god smak med purre, laurbærblad, persille, sjalottløk og eplecider. Oppskriften inneholder
32 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Spor-av-gjær, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskesuppe med hyse og purre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe med hyse og purre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 32.23 | 140.46 | Kcal |
Protein | 4.27 | 18.61 | gram |
Karbohydrat | 2.25 | 9.81 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 3.31 | gram |
Fett | 0.11 | 0.48 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 0.52 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.33 | Kr 31.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 743 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Lag en suppekvast ved å binde et par grønne blad av purren, laubærblad og persille sammen med en bomullstråd.
Hakk sjalottløk og kok sammen med suppekvasten i eplecider og vann i ca. 20 minutter. Ta opp suppekvasten.
Skjær purre i tynne ringer og hysefileten i strimler. Legg det i suppen og la den trekke til fisken er kokt, ca. 2 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Server suppen med finhakket dill på toppen og med brød ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30245)
Tilberedningstid:
40 min
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07
Lesere:
1910 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.