Hyse, kolje, rå

Bilde av Hyse, kolje, rå.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hyse, kolje, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 329 kilojoule
Kcal 78 kalorier
Protein 19.4 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Hyse, kolje, rå.

Likner på torsk. Mildere enn torsk. Kalles og Hyse. Kolje er en bunnfisk som finnes på 40 - 300 m dyp. Er en god proteinkilde. Magert kjøtt med god smak. Fiskes med trål og liner.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Hyse, kolje, rå.

Den egner seg godt til fiskemat som fiskekaker, -boller og -pudding. Også som røkt kolje.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fisk rå
Kilde til Næringsdata
Eiliv Leren
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
9864
Spesielle egenskaper
Rødliste art





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Hyse som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kvitsøykomle i fiskesuppe4.3105,767,226,453,485,07
Hjemmelagde fiskekaker3.480,990,4317,371,7813,88
Fiskeball fra Møre4.331,860,082,894,322,62
Fiskekaker4.677,271,177,768,485,97
Koljekaker4.280,731,8113,622,4810,04
Fiskeboller466,470,3510,944,728,19
Hitraball4.8128,958,0110,853,298,58
Franskinspirert fiskesuppe4.530,510,715,270,594,07
Ovnsbakt hyse med sennepssaus3.880,763,69,821,918,47
Klassisk fiskesuppe4.7633,924,332,113,67
Ingebjørgs blanda baill4.799,10,1812,7611,139,37
Fiskegryte med høstens grønnsaker4.379,81,085,1711,313,94
Sei von helvete - seiburger4112,364,18,1210,246,85
Kvitball 2474,431,2113,342,5110,56
Stekt hyse med appelsinkremsaus3.3119,425,2813,594,2411,02


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hyse, kolje, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Brosme, rå281660,216,10
Coop seifilet uten skinn 400gr29269,780,316,50
Breiflabb, rå272640,115,80
Coop torskefilet uten bein 360gr31976,240,318,10
Sei, rå359851,318,30
Pangasius, rå265631,113,10
Kveite, hellefisk, skiver, røkt, rå87721114,819,40
Ishavsrøye5361287,116,10
Hvitting, rå333790,618,30
Sverdfisk506120,934,0119,80
Makrell, vill (høst), rå121429325170
Kveite, hellefisk, uspesifisert, rå4741134,318,50
Uer, lettsaltet, rå394942,817,10
Fiskemannen seiloins35183,880,818,80,1
Torsk, vill, rå33279117,40

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.