Hjemmelagde fiskekaker inneholder
81 Kalorier,
2 g Karbo,
17 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagde fiskekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelagde fiskekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 13 lesere
Lesere:
39709 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelagde fiskekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.99 | 265.06 | Kcal |
Protein | 17.37 | 56.85 | gram |
Karbohydrat | 1.78 | 5.83 | gram |
Kostfiber | 0.26 | 0.85 | gram |
Fett | 0.43 | 1.41 | gram |
Mettet fett | 0.19 | 0.62 | gram |
Salt | 0.11 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.88 | Kr 45.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 291 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal fisken dagen etter at saltet ble tilsatt.Helst i kjøttkvern(Kenwood)2 ganger.Når det er gjort,så maler du løken.
Begynn med farsen,muskat,potetmel og egg.Til slutt tilpasser du med melken.Når den er ferdig steker du i blanding av smult og margarin.
Gyldenbrune på begge sider.Disse blir høye og luftige,hjelper det å si at denne oppskriften er fra Finnmark og er fulgt i 100 år?Alldeles nydelige
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2532)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift