Fotograf:
Melk.no
Hyse, eller kolje finnes langs hele norskekysten og er ettertraktet for kjøttet som er ypperlig å lage fiskekaker av. Man kan også koke hyse, men den bør da være nyfanget.
Prøv disse karbonadene og gjør hverdagsmiddagen litt mer spennende. Oppskriften inneholder
111 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4985 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.81 | 357.59 | Kcal |
Protein | 6.65 | 21.46 | gram |
Karbohydrat | 2.86 | 9.23 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 4.00 | gram |
Fett | 7.81 | 25.20 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 10.07 | gram |
Salt | 0.91 | 2.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.54 | Kr 27.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 291 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal fisken grovt og rør inn egg, fløte og gressløk. Tilsett salt og pepper etter smak. Deigen røres minst mulig, ellers blir farsen seig. Form små karbonader som stekes på begge sider i varm olje og smør til de er gyldenbrune.
Smørstekt småløk
Stjerneløken skrelles og skjæres i skiver. Stekes i smør uten å ta farge - krydre med salt og pepper og tilsett gressløk rett før servering.
Salat på hvitkål og tomater
Kål snittes fint. Tomat deles i to, kjernehuset fjernes og de deles i strimler. Bland sammen fløte og majones og smak til med salt og pepper. Bland salaten sammen og la den gjerne stå og trekke en stund før servering.
Anrettes pent på tallerken eller fat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28649)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-11-13
Oppdatert dato:2011-11-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift