Fiskefarse - grunnoppskrift



Fiskefarse - grunnoppskrift oppskrift.
Fotograf: Alf Börjesson
Med fersk hysefilet og kjøkkenmaskin er veien kort til hjemmelagde fiskekaker og fiskeboller. Ingenting er som det du lager selv, da du kan tilsette urter og krydder som du liker.

Oppskriften inneholder 67 Kalorier, 3 g Karbo, 13 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskefarse - grunnoppskrift er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 8678 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grhysefilet
2tssalt
3dlmelk
1sspotetmel
0,25tsmuskat




Næringsdeklarasjon for Fiskefarse - grunnoppskrift!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66.80137.92Kcal
Protein13.0226.88gram
Karbohydrat2.775.72gram
Kostfiber0.020.04gram
Fett0.400.83gram
Mettet fett0.250.52gram
Salt1.773.66gram
Pris på oppskriftenKr 9.82Kr 20.28Kroner
Hele oppskriften veier826 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,58 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Pass på at alle ingrediensene du skal bruke er kalde. Bruk bare fiskefilet som ikke har vært fryst. Skjær fisken i biter og ha den i en foodprocessor sammen med saltet. La maskinen gå til farsen er fast og seig.
Tilsett melken i porsjoner og rør godt mellom hver gang.
Det er ikke sikkert du trenger all væsken. Stopp når farsen er glatt og jevn. Tilsett potetmel og krydder; gjerne finhakket persille, gressløk, timian, basilikum eller estragon. Du kan også røre inn f.eks løk, hvitløk, purre, paprika eller andre grønnsaker. Denne farsen kan du bruke til kaker, boller og pudding.
Stek gjerne en prøvekake og tilsett mer salt og krydder om nødvendig.

Tips:
Filet av lyr, torsk eller en blanding kan også brukes.

Fiskekaker
Form farsen til glatte kaker, trykk dem litt flate og stek dem i en middels varm panne til de er gyldne og fine.

Fiskeboller
Kok opp en kjele med fiskebuljong. Form farsen til boller med en spiseskje og legg dem ned i kraften. La dem trekke i 5-10 minutter. Kokekraften kan brukes til saus.

Fiskepudding
Farsen fylles i godt smurt brødform og stekes i stekeovn ved 120 grader i ca. 45 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30244)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt hyse med piperonata.Stekt hyse med piperonata.
Denne retten har 59,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.
Denne retten har 110,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus.Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsau.
Denne retten har 140,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskefarse - grunnoppskrift.Fiskefarse - grunnoppskrift.
Denne retten har 66,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk.Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-.
Denne retten har 79,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bestemors fiskekaker.Bestemors fiskekaker.
Denne retten har 148,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeburger med eplesalat.Fiskeburger med eplesalat.
Denne retten har 150,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mandelpanert hyse.Mandelpanert hyse.
Denne retten har 120,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.