Fotograf:
Norges sjømatråd
Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk inneholder
79 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7794 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.48 | 461.22 | Kcal |
Protein | 7.86 | 45.61 | gram |
Karbohydrat | 1.78 | 10.33 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 5.40 | gram |
Fett | 4.34 | 25.19 | gram |
Mettet fett | 1.99 | 11.55 | gram |
Salt | 0.08 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.67 | Kr 44.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 321 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell agurken og skjær den i tynne skiver. Bland alle ingrediensene til agurksalaten og sett den i kjøleskapet.
Varm oljen i en stekepanne og tilsett karri, paprika og malt karve, surres ett minutt. Tilsett løk, sopp og paprika og surr til 2 - 3 minutter. Tilsett de øvrige ingrediensene og kok sausen ca 5 minutter. Dryss grovhakkede mandler over ved servering.
Skjær hysefileten i serveringsstykker og stek disse på middels varme til de er gyldne og gjennomstekte. Dryss på krydder og salt. Server med grønnsakscurryen og agurksalaten. Poteter eller ris passer som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 982)
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift