Fotograf:
Alf Børjesson
Fiskeburger med eplesalat inneholder
151 Kalorier,
18 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fiskeburger med eplesalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskeburger med eplesalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 8 lesere
Lesere:
12346 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskeburger med eplesalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.88 | 545.39 | Kcal |
Protein | 8.24 | 29.79 | gram |
Karbohydrat | 17.72 | 64.05 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 4.66 | gram |
Fett | 4.94 | 17.86 | gram |
Mettet fett | 1.10 | 3.98 | gram |
Salt | 0.80 | 2.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.25 | Kr 18.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 446 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til fiskekarbonadene i food-processor og mal dem til en grov farse. Har du ikke food-processor kan fisken males i kvern med grov hullskive eller den kan hakkes med en skarp kniv. Rør inn de øvrige ingrediensene.
Form fire flate karbonader og stek dem i smør eller margarin i 3-4 minutter på hver side.
Sprø eventuelt opp hamburgerbrødene i varm stekeovn eller rist dem i brødrister.
Riv eplet, finstrimle selleri og fennikel og bland alt med kesam og majones. Smak salaten til med karri, salt og pepper.
Del hamburgerbrødene og legg et salatblad på bunnen, legg på eplesalaten, fiskekarbonaden og dekk med hamburgerbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23268)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-20
Oppdatert dato:2007-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift