Fotograf:
Bengt Wilson
Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus inneholder
141 Kalorier,
21 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5017 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.61 | 858.18 | Kcal |
Protein | 9.12 | 55.66 | gram |
Karbohydrat | 20.79 | 126.89 | gram |
Kostfiber | 1.80 | 10.99 | gram |
Fett | 1.93 | 11.78 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.65 | gram |
Salt | 0.06 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.70 | Kr 40.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 441 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gjør fisken fri for bein og børst skinnet godt. Skjær den i serveringsstykker og stek den med skinnsiden ned.
Kok villris og vanlig ris etter anvisning.
Rens og skjær grønnsakene i strimler eller biter.
Kok dem møre i lettsaltet vann eller fiskekraft/buljong.
Bland sammen grønnsaker, ris og olivenolje og la det stå i 5 minutter.
Stek løken i olivenolje. Tilsett juice, fiskekraft og korianderfrø.
Kok inn til om lag det halve.
Jevne sausen med maisennamel om nødvendig.
Sil sausen og smak til med salt og pepper.
Server gjerne brød ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 991)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift