Fotograf:
Bent Raanes & Sarah Cameron Sørensen
Stekt hyse i kombinasjon med en klassisk paprikastuing. Denne retten kan serveres både med pasta og poteter etter lyst og humør. Oppskriften inneholder
60 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt hyse med piperonata er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4518 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt hyse med piperonata!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.72 | 427.36 | Kcal |
Protein | 6.33 | 45.30 | gram |
Karbohydrat | 5.97 | 42.72 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 10.59 | gram |
Fett | 0.84 | 6.01 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 1.00 | gram |
Salt | 0.52 | 3.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.20 | Kr 44.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 862 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Piperonata
Surr skivet løk i olivenolje og tilsett hvitløk.
Rens paprika, del dem i fire på langs og skjær dem i strimler på tvers.
Ha i kjelen og bland med løken. Sett på lokk og la surre forsiktig.
Skold tomatene og skjær i skiver. Ha tomatene i kjelene sammen med salt, nykvernet pepper, sukker og basilikumblader.
Kok til grønnsakene er møre, ca. 30 minutter.
Denne stuingen kan erstatte tradisjonell saus som ofte inneholder mye fett.
Steking
Bland sammen hvetemel, salt, pepper og paprikapulver.
Skjær fiskefileten i serveringsstykker og vend stykkene i melblandingen.
Stek fisken i varm stekepanne. Bruk stekemargarin eller olje.
Server den med piperonata og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29221)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift