Stekt hyse med appelsinkremsaus inneholder
119 Kalorier,
4 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stekt hyse med appelsinkremsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt hyse med appelsinkremsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7513 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt hyse med appelsinkremsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.42 | 360.28 | Kcal |
Protein | 13.59 | 41.00 | gram |
Karbohydrat | 4.24 | 12.79 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 0.87 | gram |
Fett | 5.28 | 15.93 | gram |
Mettet fett | 2.48 | 7.48 | gram |
Salt | 0.68 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.02 | Kr 33.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 207 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,2 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær hysefileten i serveringsstykker og tørk dem godt på kjøkkenpapir. Vend dem i en blanding av hvetemel, salt, pepper og paprika. Stek dem i en blanding av soyaolje og smør/margarin. Ta ut av pannen og hold dem varme.
Appelsinsaus:
Fres løken i litt olje til den er myk. Tilsett appelsinjuice, eplejuice og fløte, kok opp og kok inn med ca 1/3. Smak til med salt og ev pepper. Ha i frisk hakket persille. Om du ønsker kan sausen siles før du har i persillen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23272)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-20
Oppdatert dato:2007-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift