Franskinspirert fiskesuppe inneholder
31 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Franskinspirert fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Franskinspirert fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7433 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Franskinspirert fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 30.51 | 437.64 | Kcal |
Protein | 5.27 | 75.59 | gram |
Karbohydrat | 0.59 | 8.46 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 4.88 | gram |
Fett | 0.71 | 10.18 | gram |
Mettet fett | 0.13 | 1.86 | gram |
Salt | 0.30 | 4.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 58.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 303 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fileter fisken og legg den til side.
Kraft: Fjern gjellene i hodet. Vask bein, hode og avskjær og ha det i en kjele. Tilsett vann, grønt, laurbærblad og salt. Kok opp, skum av, og la det trekke i 20 minutter under lokk. Sil kraften.
Suppe: La løk, hvitløk, selleri og gulrot surre i olje i en kjele på svak varme i 10 minutter. Tilsett paprika og karri og la det få surre litt. Tilsett hakkede tomater og fiskekraft. Gi det et oppkok. Skjær fiskefileten i 2 cm tykke stykker og tilsett i suppen. La suppen stå og trekke like under kokepunktet i 10 minutter eller til fisken er ferdig. Dersom du bruker fast fisk, som breiflabb, steinbit eller kveite, må disse legges i suppen 10 minutter før de lettkokte. Smak til med salt. Tilsett reker og blåskjell like før servering. Dryss persille og dill over. Server suppen med loff til. Rømme kan serveres i en skål for seg.
Fiskesuppe på fransk manèr serveres ofte med ristet loff som legges i tallerkenen før suppen helles over. Revet sveitserost kan serveres til. Rouille (hvitløkmos) serveres i skål, slik at alle kan forsyne seg etter smak og behag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7005)
Kategori:
Suppe
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift