Fotograf:Rosemarie Pettersen En nydelig fiskesuppe inspirert av thailandske smaker. En lignende suppe med kylling er jo kjent, men denne versjon passet fint sammen og anbefales.
Oppskriften inneholder 104 Kalorier, 5 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Selleri, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær sopp i biter. Hakk hvitløk, chili, paprika og vårløk. Del gulrot og selleri i terninger. Fres halvparten av vårløken, paprika og det andre i olje med soppen noen minutter. Tilsett currypasta, kraft og kokosmelken. La surre i 10 minutter. Mot slutten tilsettes fisken og til slutt smaker du til med fish sauce, soyasaus, limesaft og det meste av vårløken. La surre til fisken er kokt og smak til med salt og pepper. Dryss over koriander før servering. Pynt med de siste biten vårløk og paprika. For litt styrke på slutten pynt med chili.
Server med fersk loff
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33257)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2017-09-15
Oppdatert dato:2017-09-15