Fiskeball fra Møre inneholder
32 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Fiskeball fra Møre har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskeball fra Møre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 10 lesere
Lesere:
23579 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskeball fra Møre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 31.86 | 339.23 | Kcal |
Protein | 2.89 | 30.77 | gram |
Karbohydrat | 4.32 | 46.00 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 12.24 | gram |
Fett | 0.08 | 0.85 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.11 | gram |
Salt | 0.35 | 3.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.62 | Kr 27.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 259 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne retten kan lages av både fersk og salt fisk. De fleste som ikke er vant til fiskeball, synes vanligvis at ferskfiskball er det beste.
Hakk eller mal renset fisk, poteter og løk sammen. Elt inn mel, salt og pepper og form baller på størrelse med tennisballer.
Bland alt til kokelaken og la det koke i 20 minutter.
Legg fiskeballene i den kokende laken og la dem trekke i 15-20 minutter. Skjær over en ball for å se om den er gjennomkokt.
Server fiskeballene med kokte fleskeskiver, smeltet smør og kokte grønnsaker. Dryss rikelig med persille over og spis flatbrød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13705)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-19
Oppdatert dato:2003-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift