Hyse med byggrisotto





Hyse med byggrisotto oppskrift.
Fotograf: Alexander Benjaminsen
Å koke sammen en byggrisotto er ikke vanskelig, men tar litt tid. Tilsett crème fraîche, ost og vårløk. Byggrisotto er perfekt tilbehør til alle typer fisk. Byggrynene absorberer masse smak, så her er det bare å nyte.

Oppskriften inneholder 92 Kalorier, 7 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hyse med byggrisotto er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grhyse-/koljefilet
1stkløk
1ssolivenolje
3dlbyggryn
2dleplemost
1literhønsebuljong (utblandet)
2stkvårløk
1,5dlcrème fraîche orginal, 35 %
100grparmesan eller gruyere
2sssitronsaft
1tssalt
0,5tspepper
1ssfrisk gressløk


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Hyse med byggrisotto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier92.06628.48Kcal
Protein7.2749.63gram
Karbohydrat7.2149.22gram
Kostfiber1.147.78gram
Fett3.5424.17gram
Mettet fett1.9513.31gram
Salt0.765.16gram
Pris på oppskriftenKr 7.00Kr 47.79Kr .-
Hele oppskriften veier2 731 totalt683 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Skrell løk og kutt den fint. Fres løken i olje i en kjele til den er myk. Tilsett byggryn og spe med eplemost og 1 dl buljong. La det hele småkoke under omrøring til all væsken er absorbert. Hell på resten av buljongen i fire omganger mens du rører. All væske skal vare absorbert mellom hver gang. Koketiden til sammen er ca. 20 minutter. Grynene skal være myke, og risottoen kremaktig.
Tilsett vårløk, crème fraîche, og ost. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Dryss salt og pepper på fisken, og stek den i en stekepanne med margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på svak varme under lokk i 5 minutter. Finkutt gressløk, dryss over og server.
Hvis byggrisottoen har blitt litt tykk etter at du har stekt fisken, så tilsett litt vann.

Du kan også bruke sei, lange, breiflabb eller uer.

Tips: Pynt med litt kjørvel eller gressløk

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 34858)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Innlagt dato:2019-11-27
Oppdatert dato:2019-11-27
Lesere: 125 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kreative fiskeboller.Kreative fiskeboller.
Denne retten har 77,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet hyse med tomater.Dampet hyse med tomater.
Denne retten har 58,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyse med byggrisotto.Hyse med byggrisotto.
Denne retten har 92,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller med paprika.Fiskeboller med paprika.
Denne retten har 71,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyse med eple og sellerisaus.Hyse med eple og sellerisaus.
Denne retten har 74,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt kolje med tilbehør.Røkt kolje med tilbehør.
Denne retten har 67,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller.Fiskeboller.
Denne retten har 62,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.