Fotograf:
Norges sjømatråd
Dampet hyse med tomater inneholder
61 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Dampet hyse med tomater har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet hyse med tomater er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8531 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet hyse med tomater!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.29 | 362.99 | Kcal |
Protein | 7.25 | 42.94 | gram |
Karbohydrat | 1.94 | 11.49 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 5.21 | gram |
Fett | 2.53 | 14.98 | gram |
Mettet fett | 1.14 | 6.75 | gram |
Salt | 0.51 | 3.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.83 | Kr 40.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 369 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,66 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tomatsausen:
Surr løk og hvitløk i olivenolje til løken er blank.
Skold og grovhakk tomatkjøttet dersom du bruker friske tomater og ha dem i kjelen sammen med løken.
Ha i tørket gressløk. Bruker du frisk gressløk has den i til slutt.
Kok opp og la koke 3 - 4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Løkblanding:
Kok løk og purre møre i fiskekraft.
Tilsett fløte og jevne med maisennamel utrørt i kaldt vann.
Kok opp og smak til med salt og pepper.
Damp hysefiléten i vann tilsatt salt.
Server retten med stekte poteter, tomatsausen og løkblandingen. Vil du ha en mager rett så bruk kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 973)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift