Fotograf:
Norges sjømatråd
Røkt kolje med tilbehør inneholder
67 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Røkt kolje med tilbehør har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røkt kolje med tilbehør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 10 lesere
Lesere:
28163 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røkt kolje med tilbehør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 66.75 | 411.51 | Kcal |
Protein | 10.79 | 66.52 | gram |
Karbohydrat | 2.55 | 15.72 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 4.93 | gram |
Fett | 1.31 | 8.08 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 1.91 | gram |
Salt | 0.88 | 5.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.86 | Kr 42.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 466 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i serveringsstykker. Hell hvitvin, vann eller fiskekraft i en vid kjele. Kok opp og legg i fiskestykkene. La fisken trekke 10 - 12 minutter avhengig av størrelsen på stykkene. Ta opp fisken når den er ferdig kokt og legg den på et varmt fat. Server røkt kolje med kokte poteter og en god grønnsakstuing.
Grønnsakstuing:
Kok grønnsakene såvidt møre i lettsaltet vann. Lag en lys saus av margarin, hvetemel, grønnsakkraft og melk. Smak til med salt, hvit pepper og muskat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 990)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift