Kolje/hyse røkt



Kalorier og Næringsinnhold i Kolje/hyse røkt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 485 kilojoule
Kcal 115.9 kalorier
Protein 25.2 gram
Karbo gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 1 gram
Mettet fett 0.2 gram


Fakta om Kolje/hyse røkt.

Likner på torsk. Mildere enn torsk. Kalles og Hyse. Kolje er en bunnfisk som finnes på 40 - 300 m dyp. Er en god proteinkilde. Magert kjøtt med god smak. Fiskes med trål og liner.

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.01.2009
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
3767
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6











Noen anbefalte oppskrifter som bruker Røkt kolje som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Røkt kolje med tilbehør4.167,621,4410,782,556,86
Røykt kolje - hyse i ovn388,971,9916,431,0212,04
Paté med laks og røykt kolje4164,512,839,391,3510,73
Røkt kolje i eplesidersaus3.588,450,6315,593,7313,3
Kokt røkt kolje3159,559,6115,862,1310,34
Gulrotwok med røkt kolje3163,774,3111,3419,077,31
Røykt kolje med grønnsaksstuing369,051,178,825,355,72
Røykt kolje med paprika3114,521,7614,4210,019,14
Røykt kolje i eplesaus3148,278,4515,472,5410,84
Kremet fiskesuppe med havets skatter3112,838,197,881,596,83
Røkt koljesuppe379,34,367,82,194,41
Eggerøre med røkt fisk3193,068,9215,0212,857,38
Omelett med fiskefyll315810,9414,680,27,36
Røkt kolje som i Bergen396,632,6511,7467,81
Merluza al horno(Stekt kolje)3107,820,9224,110,0715,04







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kolje/hyse røkt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.