Fotograf:
Alf Börjesson
Tradisjonell røykt kolje med en ny vri. Paprikasausen gir middagen det lille ekstra. En rett som er barnevennlig, rask, og en smaksfull opplevelse. Oppskriften inneholder
114 Kalorier,
10 g Karbo,
14 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røykt kolje med paprika er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røykt kolje med paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.53 | 556.86 | Kcal |
Protein | 14.42 | 70.73 | gram |
Karbohydrat | 10.01 | 49.10 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 2.35 | gram |
Fett | 1.65 | 8.09 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 3.48 | gram |
Salt | 1.02 | 4.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.14 | Kr 44.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 962 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Flå skinnet av den røykte koljen og skjær filetene fra beinet.
Skjær ut bukbeinene og skjær filetene i porsjonsstykker.
Rens paprika og skjær i strimler.
Kok opp fiskekraft og matfløte med maisennajevner.
Legg i paprikastrimlene og legg den røykte koljen på toppen.
Kok fisken under lokk til den er gjennomkokt, ca. 15 minutter, eller bak den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Dryss persille over, og server potetmos eller ris til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29219)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-04-26
Oppdatert dato:2012-04-26
Lesere:
1642 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift