Hyse med eple og sellerisaus





Hyse med eple og sellerisaus oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Hyse med eple og sellerisaus inneholder 75 Kalorier, 6 g Karbo, 7 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Hyse med eple og sellerisaus har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hyse med eple og sellerisaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 700grhysefilet eller torsk
3stkeple, syrlige
200grsellerirot
4stkpoteter, kokte
3sssmør
2sspersille, hakket
1ssestragon, hakket
2ssgressløk, hakket
1dlkokevann fra selleri
salt & pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hyse med eple og sellerisaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74.75345.98Kcal
Protein6.9932.35gram
Karbohydrat6.2028.70gram
Kostfiber1.235.69gram
Fett2.1710.04gram
Mettet fett1.306.02gram
Salt0.130.61gram
Pris på oppskriftenKr 7.85Kr 36.33Kroner
Hele oppskriften veier1 851 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i serveringsstykker. Rens og skjær selleri og epler i terninger. Kok sellerien og halvparten av eplene i lettsaltet vann.

Sil fra kokevannet og ta vare på det. Mos epler og selleri sammen med potetene. Smak mosen til med salt og pepper og hold den varm. Kok inn kokevannet til 3 dl og rør inn smøret og halvparten av de friske urtene. Smak til med salt og pepper og rør inn de rå epleterningene. Hold sausen varm. Dryss fisken med salt og damp den i minst mulig vann i ca 5 minutter. Dryss resten av urtene over fisken og server med sausen og potetmosen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 984)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Lesere: 4557 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Røkt kolje med tilbehør.Røkt kolje med tilbehør.
Denne retten har 67,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet hyse med tomater.Dampet hyse med tomater.
Denne retten har 58,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kreative fiskeboller.Kreative fiskeboller.
Denne retten har 77,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller med paprika.Fiskeboller med paprika.
Denne retten har 71,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyse med eple og sellerisaus.Hyse med eple og sellerisaus.
Denne retten har 74,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller.Fiskeboller.
Denne retten har 62,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.