Byggrisotto til fisk



Byggrisotto til fisk oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Byggrisotto er perfekt tilbehør til fisk. Her serverer vi den med hyse, men man kan like gjerne bruke sei, lange, breiflabb og uer.

Oppskriften inneholder 95 Kalorier, 7 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Byggrisotto til fisk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1175 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grhyse-/koljefilet
1stkløk
1ssolivenolje
3dlbyggryn
2dleplemost
10dlhønsebuljong (utblandet)
2stkvårløk
1,5dlcrème fraîche orginal, 35 %
100grparmesan eller gruyere
2sssitronsaft
1tssalt
0,5tspepper
1ssfrisk gressløk




Kalorier og næringsinnhold i Byggrisotto til fisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier94.78647.05Kcal
Protein8.0855.16gram
Karbohydrat7.2149.22gram
Kostfiber1.157.85gram
Fett3.4823.76gram
Mettet fett1.9613.38gram
Salt0.724.91gram
Pris på oppskriftenKr 7.00Kr 47.79Kr .-
Hele oppskriften veier2 731 totalt683 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo30,42 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrell løk og kutt den fint. Fres løken i olje i en kjele til den er myk. Tilsett byggryn og spe med eplemost og 1 dl buljong. La det hele småkoke under omrøring til all væsken er absorbert. Hell på resten av buljongen i fire omganger mens du rører. All væske skal vare absorbert mellom hver gang. Koketiden til sammen er ca. 20 minutter. Grynene skal være myke, og risottoen kremaktig.
Tilsett vårløk, crème fraîche og ost. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Dryss salt og pepper på fisken og stek den i en stekepanne med margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på svak varme under lokk i 5 minutter. Finkutt gressløk, dryss over og server.

Hvis byggrisottoen har blitt litt tykk etter at du har stekt fisken, så tilsett litt vann.

Oppskrift er i samarbeid med Matprat.no

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 35515)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Innlagt dato:2020-12-24
Oppdatert dato:2020-12-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Byggrisotto til fisk.Byggrisotto til fisk.
Denne retten har 94,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller med paprika.Fiskeboller med paprika.
Denne retten har 73,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller.Fiskeboller.
Denne retten har 66,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet hyse med tomater.Dampet hyse med tomater.
Denne retten har 61,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt kolje med tilbehør.Røkt kolje med tilbehør.
Denne retten har 66,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyse med eple og sellerisaus.Hyse med eple og sellerisaus.
Denne retten har 79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kreative fiskeboller.Kreative fiskeboller.
Denne retten har 81,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyse med byggrisotto.Hyse med byggrisotto.
Denne retten har 94,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.