Ingebjørgs blanda baill inneholder
99 Kalorier,
11 g Karbo,
13 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Ingebjørgs blanda baill har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingebjørgs blanda baill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5055 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingebjørgs blanda baill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.10 | 428.94 | Kcal |
Protein | 12.76 | 55.23 | gram |
Karbohydrat | 11.13 | 48.17 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 4.16 | gram |
Fett | 0.18 | 0.78 | gram |
Mettet fett | 0.04 | 0.17 | gram |
Salt | 0.60 | 2.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.37 | Kr 40.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 597 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken opp i passe stykker. Mal dem sammen med saltet på kjøkkenkvern. Bland i melk og potetmel og spe i farsen. Arbeid fiskefarsen godt til den blir seig.
Skrell potet og mos de sammen med løken. Bland deretter alt sammen i en bolle. Bruk gjerne mikser med elte-krok.
Form i små baller. Det anbefales å legge en fleskebit inni ballen, men da med litt pepper på flesket.
Legg deretter blanda baillen i kokende vann og la den småkoke i ca 1 time.
Fast følge til denne retten er potet, gulerot, kålrot og stekt bacon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9076)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift