Fotograf:
Stranda spekemat
Potetball med strandamør inneholder
89 Kalorier,
10 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Potetball med strandamør har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetball med strandamør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 18 lesere
Lesere:
23312 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetball med strandamør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.33 | 799.38 | Kcal |
Protein | 3.91 | 34.99 | gram |
Karbohydrat | 9.74 | 87.16 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 14.05 | gram |
Fett | 3.51 | 31.41 | gram |
Mettet fett | 1.53 | 13.69 | gram |
Salt | 1.24 | 11.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.68 | Kr 23.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 264 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Jan Arne Hove står bak denne oppskriften. På Sunnmøre er det selvfølge at det skal være Strandamør i potetballen.
Rasp potetene og bland det godt sammen med de andre ingrediensene. Form
baller,
en bit med Strandamør® trykkes inn i midten. Ha ballene i den kokende
kraften,
ballen skal småkoke i ca. 2 timer, sammen med Strandamør®.
Serveres med
kålrot og bacon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Stranda spekemat
(Intern: 2135)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-10-23
Oppdatert dato:2002-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift