Kanariske poteter med tomatsaus inneholder
60 Kalorier,
12 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kanariske poteter med tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kanariske poteter med tomatsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10431 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kanariske poteter med tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 60.16 | 562.18 | Kcal |
Protein | 1.40 | 13.08 | gram |
Karbohydrat | 12.00 | 112.14 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 15.51 | gram |
Fett | 0.36 | 3.36 | gram |
Mettet fett | 0.17 | 1.59 | gram |
Salt | 11.58 | 108.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.79 | Kr 16.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 672 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 79,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett over ½ liter vann til potetene. Det skal være like menger salt som vann. Saltet trenger ikke gjennom skallet, men gjør at poteten får en sprø, delikat hinne. Kok ca. 15 minutter, eller til potetene er så vidt møre. Hell av vannet og damp potetene et par minutter uten lokk.
Ha smøret i en gryte. Kutt løken fint og fres den raskt sammen med smøret. Ha i tomatboksen, press hvitløkskløftene oppi og rør rundt. Tilsett finhakket chilipepper og timian. La det hele småkoke på svak varme under lokk i ca. 10 minutter.
Passer perfekt til grillet eller stekt kjøtt og fisk. Smaker også godt for seg selv.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17067)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-02-15
Oppdatert dato:2004-02-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift