Fotograf:
Tom Haga
Sei von helvete - seiburger inneholder
112 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Sei von helvete - seiburger har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sei von helvete - seiburger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8575 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sei von helvete - seiburger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 112.36 | 487.91 | Kcal |
Protein | 8.12 | 35.26 | gram |
Karbohydrat | 10.24 | 44.47 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 4.39 | gram |
Fett | 4.10 | 17.80 | gram |
Mettet fett | 1.07 | 4.65 | gram |
Salt | 0.33 | 1.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.85 | Kr 29.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 737 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
"Sei von Helvete" er vinneroppskriften til Håkon og Halvard Rundberg i forbindelse med Buktafestivalen i Tromsø 2006. Om navnevalget forteller den kreative kokken: - Seiburgeren vår er sterk og fresk, derfor navnet ”Von helvete”. Den inneholder alt vi liker i Nord-Norge, øl og alt.
Mal fisk, salt, mel, potetmel, hvitløk, løk, paprika, chilli og ingefær.
Rør seigt og tilsett litt melk og litt øl til det blir en passelig deig. Ikke for løs. Pass på å røre godt.
Rør inn et egg
Rør inn resten av krydderet. Vent med sitronen.
Form burgere og grill i grillrist noen minutter på hver side. Pensle ofte med mackøl og smeltet smør.
Stek baconskiver.
Når burgerne er ferdige så spray på med sitron eller lime
Server på hamburgerbrød påsmurt sterk sennep på en side.
Ha på grøntfor etter smak og behag.
Til dette (og alt annet) er det godt med bakte poteter med masse hvitløksmør, øl og brennvin.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23508)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-15
Oppdatert dato:2007-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift