Fotograf:
Norges sjømatråd
Fiskekaker med grønnsakblanding inneholder
61 Kalorier,
7 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fiskekaker med grønnsakblanding har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskekaker med grønnsakblanding er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
6679 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskekaker med grønnsakblanding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 60.73 | 391.14 | Kcal |
Protein | 3.98 | 25.63 | gram |
Karbohydrat | 6.65 | 42.83 | gram |
Kostfiber | 2.67 | 17.20 | gram |
Fett | 1.43 | 9.21 | gram |
Mettet fett | 0.30 | 1.93 | gram |
Salt | 0.54 | 3.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.03 | Kr 25.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 576 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene til kakene i en foodprosessor.
Kjør alt raskt sammen.
Form store kaker og stek dem gyldne i smør/margarin.
Rens og skjær poteter og grønnsaker i terninger.
Surres i olivenolje et par minutter.
Tilsett vann og buljongterning, kok opp og la trekke til potetene er møre.
Smak til med salt og pepper.
Server på varme tallerkener med fiskekakene på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 985)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift