Fotograf:Knut Pettersen her brukte vi fersk sei og litt grov fisk slik at det blir tykke skiver. Vi hadde min enkle salat ved siden av + ris. Vi hadde heller ikke griljermel og egg, men bare mel, salt og pepper.
Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 4 g Karbo, 16 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skyll de ferske fiskefiletene eller –skivene raskt. Tin fryst fisk slik at filetene kan tas fra hverandre, eller skjær den fryste, litt tinte fiskeblokken i ca 2 cm tykke skiver. Salt fisken. Vend den i sammenpisket egg og deretter i griljernmel. Smak eventuelt strøbrødet til med litt karri (1 ts) om ønskelig.
Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek på ganske svak varme til fisken er gjennomstekt og lysebrun på overflaten.
Stek fileter i 2-3 minutter på hver side, skiver i 3-5 minutter, lengst tid for dypfryst fisk. Ikke tilsett væske under stekingen, da blir stekeskorpen myk og fuktig.
Anrett eventuelt fisken på fat og klipp dill eller persille over. Server med kokte poteter, sitronbåter, kokte grønnsaker eller stekt grønnsakblanding, evt ris og en rask salat som vi gjorde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 11362)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-06-04
Oppdatert dato:2016-06-04