Fotograf:
Bengt Wilson
Stekt sei med sjampinjong og tomat inneholder
109 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stekt sei med sjampinjong og tomat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt sei med sjampinjong og tomat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4175 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt sei med sjampinjong og tomat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.72 | 566.96 | Kcal |
Protein | 7.70 | 40.15 | gram |
Karbohydrat | 7.54 | 39.32 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 7.20 | gram |
Fett | 5.00 | 26.07 | gram |
Mettet fett | 2.36 | 12.31 | gram |
Salt | 0.57 | 2.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.38 | Kr 28.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 086 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær seifiléten i serveringsstykker og tørk den godt. Vend den i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek den gyllen i smør/margarin på middels varm stekepanne. Legg fisken over på et fat og hold den varm.
Stek løken gyllen i smør/margarin, ha i gressløk og smak den til med salt og pepper. Legg den ved siden av fisken.
Skjær bacon og løk i terninger og stek dem på svak varme i 2-3 minutter.
Tilsett soppen i skiver og stek videre til den er myk. Skold tomatene og skjær dem i små terninger. Tilsett tomater og persille til soppblandingen.
Smak til med salt og pepper.
Server seien med tomat/sopp-blanding og creme fraiche ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23513)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift