Fotograf:
Norges sjømatråd
Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem inneholder
124 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4305 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.73 | 450.53 | Kcal |
Protein | 8.80 | 32.04 | gram |
Karbohydrat | 10.81 | 39.36 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 4.62 | gram |
Fett | 4.75 | 17.30 | gram |
Mettet fett | 2.23 | 8.12 | gram |
Salt | 1.26 | 4.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.69 | Kr 17.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 457 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vend fiskestykkene i en blanding av hvetemel, salt og pepper.
Stek dem gyldenbrune ved middels varme. Stek eplebåtene.
Visp kremen og bland forsiktig med tyttebærene. Server med poteter eller brød og råkost eller salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23517)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift