Fotograf:
Mat.no
Seibiff med gulrotstuing inneholder
98 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Seibiff med gulrotstuing har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Seibiff med gulrotstuing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 1,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8620 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Seibiff med gulrotstuing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.39 | 620.32 | Kcal |
Protein | 5.96 | 37.58 | gram |
Karbohydrat | 7.55 | 47.60 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 7.31 | gram |
Fett | 4.67 | 29.44 | gram |
Mettet fett | 2.50 | 15.76 | gram |
Salt | 0.67 | 4.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.14 | Kr 19.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 522 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del fisken i passe serveringsstykker. Vend skivene i mel blandet med salt og pepper. Stek fisken i smør på panne. Hell vann (melk) over fisken og la det surre 2-3 minutter.Brun løken i smør og hell den over fisken.
Server med gulrotstuing
Gulrotstuing
Gulrøttene skrelles og skjæres i skiver eller terninger før de kokes så vidt møre i lettsaltet vann. Hvit saus tilberedes ved å smelte smør, røre i mel og spe med melk. La sausen koke godt opp under konstant omrøring. Smak til med salt. Etter at gulrotskivene er tatt over i sausen, gis den et oppkok. Strø pinjekjerner over og evt. finhakket krus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968641)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift