Fotograf:
Bengt Wilson
Stekt seifilét med karrisaus inneholder
134 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Stekt seifilét med karrisaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt seifilét med karrisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5554 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt seifilét med karrisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.84 | 558.05 | Kcal |
Protein | 8.96 | 37.36 | gram |
Karbohydrat | 7.29 | 30.40 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 3.92 | gram |
Fett | 7.44 | 31.02 | gram |
Mettet fett | 3.91 | 16.30 | gram |
Salt | 0.80 | 3.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.32 | Kr 22.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 668 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i serveringsstykker, tørk den godt og strø over med salt og pepper. Stek den gyllen i smør på middels varm panne.
Rens og skjær eple og løk i små terninger og surr dem i smør sammen med karrien. Tilsett fiskekraft og kok inn til ca det halve. Tilsett husholdningsfløten og la det koke ca 10 min. Smak til med salt og pepper og jevne ev. med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Ha i finhakket frisk gressløk rett før servering.
Server seifileten med karrisaus, ris og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 11351)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift