Fotograf:
Knut Pettersen
Stekt seiebiff med bernaise inneholder
100 Kalorier,
9 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekt seiebiff med bernaise har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt seiebiff med bernaise er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8699 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt seiebiff med bernaise!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.97 | 359.45 | Kcal |
Protein | 5.16 | 18.55 | gram |
Karbohydrat | 9.43 | 33.91 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 2.16 | gram |
Fett | 4.49 | 16.14 | gram |
Mettet fett | 1.79 | 6.44 | gram |
Salt | 0.91 | 3.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.96 | Kr 17.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 438 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Risen
Kok opp 5 dl vann med salt og karri. ha i risen og la det koke i ca 20 minutter eller etter anvisning på pakken. Ha i erter mot slutten av koketiden, mengde etter smak.
Fisken
varm litt smør i pannen. Ha i stykkene og stek dem 5-10 min på hver side. Stek evt løken ved siden av.
Saus
Lag saus etter oppskrift på posen
Server fisken med ris og bernaisesaus. Husk at bernaisesaus passer ypperlig sammen med stekt fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118968791)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-08-18
Oppdatert dato:2004-08-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift