| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 99.97 | 359.45 | Kcal |
| Protein | 5.16 | 18.55 | gram |
| Karbohydrat | 9.43 | 33.91 | gram |
| Kostfiber | 0.60 | 2.16 | gram |
| Fett | 4.49 | 16.14 | gram |
| Mettet fett | 1.79 | 6.44 | gram |
| Salt | 0.91 | 3.26 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.96 | Kr 17.83 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 438 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 37,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Japansk tonkatsu med fisk.
Fiskekaker med grønnsakblanding.
Seikaker med havrerisotto.
Stekt sei med vårløk og gulrot.
Seibiff med gulrotstuing.
Stekt seifilét med karrisaus.
Panert seifilét med kald urtesaus.
Potetstekt sei med salami, Bouillabaisse- vin.
Seifilet med stekt blomkål og spinat.
Seifileter eller - skiver stekt i panne.
Seipanne med grønnsaker.
Sei med grønnsakssaus.
Panert seifilet med grønn potetsalat.
Grove fiskeburgere.
Sei på grønnsakseng.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.