Fotograf:
Kristin&Vibeke
Stekt sei på potetkake er en spennende vri på den tradisjonelle retten med sei og kokt potet. Denne oppskriften kan du ha som hovedrett, eller gjøre porsjonene litt mindre og lage en god forrett. Oppskriften inneholder
129 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt sei med potetkake, løk og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4206 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt sei med potetkake. løk og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.66 | 421.36 | Kcal |
Protein | 9.31 | 30.49 | gram |
Karbohydrat | 11.64 | 38.12 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 4.49 | gram |
Fett | 4.68 | 15.33 | gram |
Mettet fett | 1.60 | 5.24 | gram |
Salt | 0.39 | 1.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.01 | Kr 16.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 310 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær sei i serveringsstykker, dryss salt og pepper over.
Stek seistykkene gylne i smør. Dryss finhakket koriander over.
Riv potet grovt og del potetmassen i like mange deler som porsjoner du lager. Av hver del steker du en flat kake med en tykkelse på ca. 1 cm.
Kakene skal stekes sprø.
Stek bacon og småløk gyllenbrune og sprø i smør. Legg over på kjøkkenpapir.
Lag sjy ved å koke ut panna med litt vann og frisk koriander.
Del potetkakene i fire biter, legg stekt sei mellom to stykker, og legg bacon på toppen. Server småløk og drypp sjy på siden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29426)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift