Fotograf:
Synøve Dreyer
Prøv denne klassiske fiskesuppen på en hustrig høstkveld. Du kan velge din favorittfisk enten det er hyse, torsk eller steinbit, alle passer i denne suppen. Oppskriften inneholder
63 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klassisk fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7023 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klassisk fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.00 | 277.47 | Kcal |
Protein | 4.33 | 19.07 | gram |
Karbohydrat | 2.11 | 9.29 | gram |
Kostfiber | 0.98 | 4.32 | gram |
Fett | 3.92 | 17.26 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 9.12 | gram |
Salt | 0.33 | 1.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.67 | Kr 16.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 762 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,39 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens grønnsakene, og skjær halvparten av gulrot og resten av grønnsakene i små treninger.
Smelt smør, rør inn mel og spe med fiskekraft til en klumpfri suppe.
Tilsett de kuttede grønnsakene. Ta dem opp etter de har kokt i suppen i ca. 15 minutter.
Skjær resten av gulrot i tynne strimler og skjær fisken i terninger.
Press saft av sitron. Rør sammen karri, kajennepepper, eggeplomme, fløte og sitronsaft, og rør det inn i suppen.
Gi den et raskt oppkok under omrøring.
Tilsett fisk og gulrotstrimler, og la suppen trekke til fisken er ferdig.
Smak til med salt og dryss over litt hakket gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29217)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-04-26
Oppdatert dato:2012-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift