Klassisk fiskesuppe



Klassisk fiskesuppe oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Prøv denne klassiske fiskesuppen på en hustrig høstkveld. Du kan velge din favorittfisk enten det er hyse, torsk eller steinbit, alle passer i denne suppen.

Oppskriften inneholder 63 Kalorier, 2 g Karbo, 4 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Klassisk fiskesuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere: 7023 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grhysefilet
2stkgulrot
1skive(r)sellerirot
1stkpersillerot
1sssmør
2sshvetemel
1literfiskekraft
0,5stksitron
0,5tskarri
0,25tskajennepepper
2stkeggeplomme
1dlkremfløte
1dashsalt
gressløk, frisk




Næringsdeklarasjon for Klassisk fiskesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.00277.47Kcal
Protein4.3319.07gram
Karbohydrat2.119.29gram
Kostfiber0.984.32gram
Fett3.9217.26gram
Mettet fett2.079.12gram
Salt0.331.43gram
Pris på oppskriftenKr 3.67Kr 16.16Kroner
Hele oppskriften veier1 762 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo13,39 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens grønnsakene, og skjær halvparten av gulrot og resten av grønnsakene i små treninger.
Smelt smør, rør inn mel og spe med fiskekraft til en klumpfri suppe. Tilsett de kuttede grønnsakene. Ta dem opp etter de har kokt i suppen i ca. 15 minutter.
Skjær resten av gulrot i tynne strimler og skjær fisken i terninger. Press saft av sitron. Rør sammen karri, kajennepepper, eggeplomme, fløte og sitronsaft, og rør det inn i suppen.
Gi den et raskt oppkok under omrøring.
Tilsett fisk og gulrotstrimler, og la suppen trekke til fisken er ferdig. Smak til med salt og dryss over litt hakket gressløk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29217)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-04-26
Oppdatert dato:2012-04-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ekspress fiskesuppe.Ekspress fiskesuppe.
Denne retten har 44,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettlaget fiskesuppe.Lettlaget fiskesuppe.
Denne retten har 35,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskesuppe med hyse og purre.Fiskesuppe med hyse og purre.
Denne retten har 34,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Engelsk hysesuppe med fennikel.Engelsk hysesuppe med fennikel.
Denne retten har 71,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klassisk fiskesuppe.Klassisk fiskesuppe.
Denne retten har 63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.