Fotograf:
Norges sjømatråd
Engelsk hysesuppe med fennikel inneholder
70 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Engelsk hysesuppe med fennikel har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Engelsk hysesuppe med fennikel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Engelsk hysesuppe med fennikel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.20 | 368.73 | Kcal |
Protein | 5.04 | 26.47 | gram |
Karbohydrat | 4.75 | 24.95 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 4.46 | gram |
Fett | 3.26 | 17.12 | gram |
Mettet fett | 1.88 | 9.87 | gram |
Salt | 0.24 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.44 | Kr 23.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 101 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær fennikel og purre i tynne ringer. Surr grønnsakene i smør et par minutter. Hell over kraft og laurbærblad og la det hele småkoke ca 10 minutter. Ta opp laurbærbladet. Skjær poteter i terninger og tilsett disse sammen med fløten.
Kok noen minutter og smak til med salt og pepper.
Skjær fisken i biter og la den trekke i suppen til den er ferdig kokt. Ha rekene i suppen og server den straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 979)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Lesere:
3123 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift