Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ekspress fiskesuppe oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ekspress fiskesuppe



Ekspress fiskesuppe oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer Hensley
En suppe blir mye raskere ferdig når grønnsakene er revet. Denne oppskriften egner seg godt på tur, og er en favoritt blant barna. Alt kan klargjøres på forhånd

Oppskriften inneholder 42 Kalorier, 2 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Selleri, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ekspress fiskesuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grhysefilet, uten skinn og bein
1stkpotet
1skive(r)sellerirot
1stkgulrot
0,25stkpurre
1ssmargarin, flytende
1tskarri
0,25tskajennepepper
0,5tsgurkemeie
9dlvann
1stkfiskebuljong
1dlmatfløte
1dashsalt




Næringsdeklarasjon for Ekspress fiskesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier42.12188.30Kcal
Protein4.2719.09gram
Karbohydrat2.179.70gram
Kostfiber0.622.77gram
Fett1.687.51gram
Mettet fett0.733.26gram
Salt0.231.05gram
Pris på oppskriftenKr 4.58Kr 20.47Kroner
Hele oppskriften veier1 788 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i terninger på ca. 2 cm.
Vask og rens grønnsakene.
Riv potet, sellerirot og gulrot på den groveste på et rivjern.
Skjær purre i tynne ringer.
Varm margarinen i en kjele, og surr potet, sellerirot, karri, kajennepepper og gurkemeie i noen minutter.
Tilsett vann og buljongterning, la suppen koke opp og koke i 5 minutter.
Rør kraftig i suppen så poteten går i stykker, da blir suppen tykkere.
Tilsett fisk, gulrot og purre, og gi suppen et nytt oppkok.
Ha i matfløte, varm opp og smak til med krydder og litt salt.
Server straks.

Tips:
Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Les innholdsdeklarasjonen på buljongterningen nøye og velg en uten gluten, da er oppskriften også glutenfri.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31475)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Uten egg
Innlagt dato:2017-10-30
Oppdatert dato:2017-10-30
Lesere: 1807 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ekspress fiskesuppe.Ekspress fiskesuppe.
Denne retten har 42,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klassisk fiskesuppe.Klassisk fiskesuppe.
Denne retten har 61,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskesuppe med hyse og purre.Fiskesuppe med hyse og purre.
Denne retten har 32,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Engelsk hysesuppe med fennikel.Engelsk hysesuppe med fennikel.
Denne retten har 70,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettlaget fiskesuppe.Lettlaget fiskesuppe.
Denne retten har 33,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.