Fotograf:Studio Dreyer-Hensley En suppe blir mye raskere ferdig når grønnsakene er revet. Denne oppskriften egner seg godt på tur, og er en favoritt blant barna. Alt kan klargjøres på forhånd
Skjær fisken i terninger på ca. 2 cm.
Vask og rens grønnsakene.
Riv potet, sellerirot og gulrot på den groveste på et rivjern.
Skjær purre i tynne ringer.
Varm margarinen i en kjele, og surr potet, sellerirot, karri, kajennepepper og gurkemeie i noen minutter.
Tilsett vann og buljongterning, la suppen koke opp og koke i 5 minutter.
Rør kraftig i suppen så poteten går i stykker, da blir suppen tykkere.
Tilsett fisk, gulrot og purre, og gi suppen et nytt oppkok.
Ha i matfløte, varm opp og smak til med krydder og litt salt.
Server straks.
Tips: Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Les innholdsdeklarasjonen på buljongterningen nøye og velg en uten gluten, da er oppskriften også glutenfri.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 31475)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Diett/allergi:
Uten egg Innlagt dato:2017-10-30
Oppdatert dato:2017-10-30