Kvitsøykomle i fiskesuppe inneholder
106 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kvitsøykomle i fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kvitsøykomle i fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 15 lesere
Lesere:
21425 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kvitsøykomle i fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.76 | 573.10 | Kcal |
Protein | 6.45 | 34.95 | gram |
Karbohydrat | 3.48 | 18.86 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 2.87 | gram |
Fett | 7.22 | 39.12 | gram |
Mettet fett | 4.36 | 23.63 | gram |
Salt | 0.85 | 4.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.07 | Kr 27.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 709 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hysefileten i små biter og kjør sammen med de øvrige ingrediensene, unntatt smør, i kjøkkenmaskin og kjør det hele sammen til en fin, glatt masse.
Komlene formes som runde tennisballer. I hver komle dettes et lite stykke smør.
Komlene legges i kald fiskekraft og kokes opp. De skal så trekke i 10-15 minutter. Ta komlene ut av kraften og legg dem til side.
Fiskekraften jevnes med smør og mel. Tilsett kremfløten. Grønnsakene kuttes i fine strimler og legges i suppen. Komlene legges i til slutt.
Like før servering drysses hakket persille på. Til retten serveres kokte poteter, smeltet smør og flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11873)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift