Kvitsøykomle i fiskesuppe inneholder
103 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kvitsøykomle i fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kvitsøykomle i fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kvitsøykomle i fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.49 | 560.80 | Kcal |
Protein | 5.82 | 31.54 | gram |
Karbohydrat | 3.48 | 18.86 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 2.33 | gram |
Fett | 7.27 | 39.40 | gram |
Mettet fett | 4.46 | 24.17 | gram |
Salt | 0.87 | 4.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.07 | Kr 27.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 709 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,45 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hysefileten i små biter og kjør sammen med de øvrige ingrediensene, unntatt smør, i kjøkkenmaskin og kjør det hele sammen til en fin, glatt masse.
Komlene formes som runde tennisballer. I hver komle dettes et lite stykke smør.
Komlene legges i kald fiskekraft og kokes opp. De skal så trekke i 10-15 minutter. Ta komlene ut av kraften og legg dem til side.
Fiskekraften jevnes med smør og mel. Tilsett kremfløten. Grønnsakene kuttes i fine strimler og legges i suppen. Komlene legges i til slutt.
Like før servering drysses hakket persille på. Til retten serveres kokte poteter, smeltet smør og flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 15 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11873)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere:
18206 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift