Fotograf:
Norges sjømatråd
Ovnsbakt hyse med sennepssaus inneholder
81 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt hyse med sennepssaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt hyse med sennepssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
21136 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt hyse med sennepssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.76 | 311.32 | Kcal |
Protein | 9.82 | 37.85 | gram |
Karbohydrat | 1.91 | 7.36 | gram |
Kostfiber | 0.72 | 2.78 | gram |
Fett | 3.60 | 13.88 | gram |
Mettet fett | 1.53 | 5.90 | gram |
Salt | 0.72 | 2.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.47 | Kr 32.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 542 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
stekeovn: 200 grader.
Skjær fisken i serveringsstykker, pensle med smeltet smør/margarin og dryss over salt og krydder. Legges i en ildfast form og settes i stekeovn ca 10 minutter ved 200 grader. Kok bønnene.
Skjær gulrøttene i biter og kok dem i vann tilsatt salt og hel kardemomme. Surr finhakket løk i olje, tilsett sennep og rør godt sammen. Rør inn hvetemelet og spe med fiskekraft/buljong. La sausen koke 5 minutter og smak til med salt og rund av med creme fraiche.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 987)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift