Fotograf:
Norges sjømatråd
Quesadilla med hyse inneholder
162 Kalorier,
8 g Karbo,
14 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Quesadilla med hyse har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quesadilla med hyse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4479 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Quesadilla med hyse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.66 | 566.72 | Kcal |
Protein | 13.68 | 47.96 | gram |
Karbohydrat | 7.94 | 27.83 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 3.68 | gram |
Fett | 8.12 | 28.47 | gram |
Mettet fett | 3.18 | 11.15 | gram |
Salt | 0.70 | 2.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.60 | Kr 33.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 402 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovn på 190 grader.
Rens paprika og purre og skjær i tynne skiver.
Del fisken i biter og dryss med paprikapulver, salt og pepper.
Varm olje/smør i en stekepanne.
Stek fisken ved middels varme 2 -3 minutter.
Tilsett paprika og purre og eventuelt mere krydder.
La det hele surre i pannen til grønnsakene er møre.
Legg tortillas utover en stekeplate og legg fisk/grønnsakblandingen på halvdelen av hver tortillas.
Dryss et lag med ost over.
Stek i stekeovn til osten smelter, ta ut og brett hver tortillas i to
Server med salsa.
Tips
Bruk det krydderet du liker og de grønnsakene du har.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 981)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift