Flatbrød fra Fræna inneholder
206 Kalorier,
39 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Flatbrød fra Fræna har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flatbrød fra Fræna er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3897 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra Fræna!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 206.12 | 2 587.32 | Kcal |
Protein | 6.95 | 87.24 | gram |
Karbohydrat | 38.72 | 486.03 | gram |
Kostfiber | 6.77 | 84.98 | gram |
Fett | 1.10 | 13.81 | gram |
Mettet fett | 0.22 | 2.76 | gram |
Salt | 0.45 | 5.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.28 | Kr 16.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 255 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 75,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alt melet og saltet i en bolle. Lag en grop i deigen og hell i væsken. Elt ingrediensene sammen til en smidig deig. Lag runde leiver som kjevles runde og tynne. Stek dem på takke. Oppbevares tørt og mørkt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13121)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Flatbrød
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.