Flatbrød fra Fræna



Flatbrød fra Fræna inneholder 206 Kalorier, 39 g Karbo, 7 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Flatbrød fra Fræna har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Flatbrød fra Fræna er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3897 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grbygg- eller havremel
250grfint- eller grovt sammalt hvete
250grrugmel
0,75tssalt
0,5literskummet melk
noe varmt vann




Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra Fræna!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier206.122 587.32Kcal
Protein6.9587.24gram
Karbohydrat38.72486.03gram
Kostfiber6.7784.98gram
Fett1.1013.81gram
Mettet fett0.222.76gram
Salt0.455.66gram
Pris på oppskriftenKr 1.28Kr 16.07Kroner
Hele oppskriften veier1 255 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo75,14 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland alt melet og saltet i en bolle. Lag en grop i deigen og hell i væsken. Elt ingrediensene sammen til en smidig deig. Lag runde leiver som kjevles runde og tynne. Stek dem på takke. Oppbevares tørt og mørkt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13121)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Flatbrød
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.