1. Legg gelatinplatene til bløt i litt vann.
2. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha begge deler i en kjele sammen med fløte sukker og vaniljesukker. Bring opp til kokepunktet.
3. Rør sammen eggeplommene og hell litt av den varme blandingen over samtidig som du pisker.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Fjern vaniljestangen og sil kremen før du tilsetter gelatinen.
6. La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst 1 døgn.
7. Pisk opp kremen til fluffy konsistens.
Denne oppskriften er nok til å fylle ca. 35 eclairs.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 31862)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2017-06-04
Oppdatert dato:2017-06-04