Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fluffy suksesskrem til eclairs oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fluffy suksesskrem til eclairs



Fluffy suksesskrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En søt, deilig og fluffy suksesskrem, perfekt til fyll i eclairs
NB! Kremen må lages minst ett døgn før den skal brukes.


Oppskriften inneholder 467 Kalorier, 31 g Karbo, 5 g Protein og 36 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fluffy suksesskrem til eclairs er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Vann til bløtlegging av gelatin
2stkgelatinplater
1dlkremfløte
150grsukker
120greggeplomme
1,5ssvaniljesukker
1stkvaniljestang
150grromtemperert smør




Kalorier og næringsinnhold i Fluffy suksesskrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier467.112 514.9271.85Kcal
Protein4.7325.470.73gram
Karbohydrat30.89166.314.75gram
Kostfiber0.000.000.00gram
Fett36.07194.205.55gram
Mettet fett21.05113.333.24gram
Salt0.361.960.06gram
Pris på oppskriftenKr 5.93Kr 31.93Kr 0.91.-
Hele oppskriften veier538 totalt538 pr porsj15 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 eclairs

1. Legg gelatinplatene til bløt i litt vann.
2. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha begge deler i en kjele sammen med fløte sukker og vaniljesukker. Bring opp til kokepunktet.
3. Rør sammen eggeplommene og hell litt av den varme blandingen over samtidig som du pisker.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Fjern vaniljestangen og sil kremen før du tilsetter gelatinen.
6. La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst 1 døgn.
7. Pisk opp kremen til fluffy konsistens.

Denne oppskriften er nok til å fylle ca. 35 eclairs.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31862)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Innlagt dato:2017-06-04
Oppdatert dato:2017-06-04
Lesere: 1145 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Portvinsråkrem til fruktsalat.Portvinsråkrem til fruktsalat.
Denne retten har 327,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pepperrotkrem 5.Pepperrotkrem 5.
Denne retten har 178,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fluffy suksesskrem til eclairs.Fluffy suksesskrem til eclairs.
Denne retten har 467,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget råkrem til eksotisk fruktsalat.Hjemmelaget råkrem til eksotisk fruktsalat.
Denne retten har 315,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.