Fotograf:Mari Svenningsen Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt som dessert sammen med fersk eller bakt frukt eller gelé. Tilslørte bondepiker kan også lages av råkrem.
Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Rør forsiktig inn pisket krem. Råkrem bør serveres forholdsvis nylaget. Server råkrem til for eksempel fruktsalat, fylt ananas, bakte epler eller gelé med frukter. Tilslørte bondepiker kan også lages av råkrem. En eksklusiv og "voksen" variant av råkrem får man ved å smake den ferdige kremen til med portvin.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 15070)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-08-06
Oppdatert dato:2021-12-18