Frikadeller til suppe inneholder
138 Kalorier,
14 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Frikadeller til suppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frikadeller til suppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2146 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frikadeller til suppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.70 | 506.35 | Kcal |
Protein | 6.77 | 24.89 | gram |
Karbohydrat | 13.90 | 51.11 | gram |
Kostfiber | 1.77 | 6.51 | gram |
Fett | 5.72 | 21.03 | gram |
Mettet fett | 3.10 | 11.40 | gram |
Salt | 0.47 | 1.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.71 | Kr 9.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 368 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp brødet i melk og smør.
Kok under omrøring til det er en fast grøt.
Kjøl ned og tilsett egg, ost, brunet løk og persille.
Arbeides godt i sammen og man lager små boller.
Disse kokes i suppen.
Dette brukes som tilbehør til supper. La bollene koke med de siste minuttene av koketiden.
Dette er en gammel norsk oppskrift. Husmannskost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967159)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-17
Oppdatert dato:2002-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift