Fotograf:
Brodogkorn.no
Nydelig vaniljekrydderkrem som passer til eclairs til jule- og nyttårsselskapet, eller andre av årets selskaper. Oppskriften inneholder
199 Kalorier,
22 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderkrem til eclairs er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2674 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Krydderkrem til eclairs med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 198.67 | 7 124.50 | 203.56 | Kcal |
Protein | 3.52 | 126.23 | 3.61 | gram |
Karbohydrat | 21.57 | 773.52 | 22.10 | gram |
Kostfiber | 0.42 | 15.06 | 0.43 | gram |
Fett | 10.83 | 388.37 | 11.10 | gram |
Mettet fett | 6.15 | 220.55 | 6.30 | gram |
Salt | 0.08 | 2.95 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.31 | Kr 118.70 | Kr 3.39 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 586 totalt | 3 586 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 35
eclairs
1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet.
2. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
3. Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Hell over i en skål og legg et bakepapir på toppen for å unngå snerk.
6. Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.
Pynt til eclaires med krydderkrem:
1. Smelt sjokoladen samtidig som du lager melisglasur ved å blande melis og rød matfarge, fordel på toppen av eclairsene.
2. Ha smeltet sjokolade i en liten sprøytepose med smal tupp. Lag et stripete mønster over eclairsene før melisen har stivnet.
Denne oppskriften passer til å fylle ca. 35 eclairs.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31861)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Innlagt dato:2015-01-03
Oppdatert dato:2015-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift