Vaniljekrem til eclairs



Vaniljekrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En deilig vaniljekrem perfekt til fyll i eclairs og annen bakst.

Oppskriften inneholder 189 Kalorier, 21 g Karbo, 3 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vaniljekrem til eclairs er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,6litermelk
6dlkremfløte
440grsukker
1stkvaniljestang
240greggeplomme
190grmaisstivelse (maizena)
4dlmelk

Pynt til eclairs:

Melis til glasur
Skoldede finhakkede mandler til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Vaniljekrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier189.406 573.88187.83Kcal
Protein3.44119.403.41gram
Karbohydrat20.51711.8820.34gram
Kostfiber0.093.120.09gram
Fett10.38360.2810.29gram
Mettet fett6.04209.645.99gram
Salt0.082.900.08gram
Pris på oppskriftenKr 2.94Kr 102.04Kr 2.92.-
Hele oppskriften veier3 471 totalt3 471 pr porsj99 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 stykker

1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet.
2. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
3. Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Hell over i en skål og legg et bakepapir på toppen for å unngå snerk.

Denne oppskriften passer til å fylle ca. 35 eclairs.

Pynt til eclairs:
1. Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.
2. Lag glasur av melis og vann og strø over finhakkede mandler.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31859)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Innlagt dato:2015-01-03
Oppdatert dato:2015-01-03
Lesere: 1416 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vaniljekrem til eclairs.Vaniljekrem til eclairs.
Denne retten har 189,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søst 3.Søst 3.
Denne retten har 101,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bollegrøt fra Nøtterøy.Bollegrøt fra Nøtterøy.
Denne retten har 171,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydderkrem til eclairs.Krydderkrem til eclairs.
Denne retten har 198,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.