Fotograf:
Brodogkorn.no
En deilig vaniljekrem perfekt til fyll i eclairs og annen bakst. Oppskriften inneholder
189 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaniljekrem til eclairs er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2731 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vaniljekrem til eclairs med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 189.36 | 6 572.50 | 187.79 | Kcal |
Protein | 3.43 | 119.05 | 3.40 | gram |
Karbohydrat | 20.51 | 711.88 | 20.34 | gram |
Kostfiber | 0.09 | 3.12 | 0.09 | gram |
Fett | 10.38 | 360.28 | 10.29 | gram |
Mettet fett | 5.88 | 204.09 | 5.83 | gram |
Salt | 0.08 | 2.90 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.94 | Kr 102.04 | Kr 2.92 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 471 totalt | 3 471 pr porsj | 99 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 35
stykker
1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet.
2. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
3. Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Hell over i en skål og legg et bakepapir på toppen for å unngå snerk.
Denne oppskriften passer til å fylle ca. 35 eclairs.
Pynt til eclairs:
1. Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.
2. Lag glasur av melis og vann og strø over finhakkede mandler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31859)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Innlagt dato:2015-01-03
Oppdatert dato:2015-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift