Fotograf:
Frukt.no
Frisk chorizotallerken - sommermat på sitt beste inneholder
96 Kalorier,
6 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Frisk chorizotallerken - sommermat på sitt beste har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frisk chorizotallerken - sommermat på sitt beste er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5720 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frisk chorizotallerken - sommermat på sitt beste!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.78 | 268.95 | Kcal |
Protein | 5.09 | 14.29 | gram |
Karbohydrat | 5.76 | 16.17 | gram |
Kostfiber | 2.16 | 6.07 | gram |
Fett | 5.34 | 14.99 | gram |
Mettet fett | 2.05 | 5.76 | gram |
Salt | 0.69 | 1.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.45 | Kr 29.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 123 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,05 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og kok sukkerertene i lettsaltet vann i 1 minutt. Hell av vannet og avkjøl i kaldt vann. Brett kronbladene på physalisen ut til siden så frukten inni kommer frem. Dander chorizo, agurk i skiver, tomater i båter, sukkererter, physalis og dadler delt i fire på et fat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 24017)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-22
Oppdatert dato:2007-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift