Fotograf:
Matoppskrift.no
Frityrstekt banan med karamelsaus inneholder
229 Kalorier,
30 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Frityrstekt banan med karamelsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrstekt banan med karamelsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 30 lesere
Lesere:
70155 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrstekt banan med karamelsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 229.33 | 718.63 | Kcal |
Protein | 2.66 | 8.34 | gram |
Karbohydrat | 29.84 | 93.51 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 2.91 | gram |
Fett | 10.83 | 33.94 | gram |
Mettet fett | 6.58 | 20.62 | gram |
Salt | 0.26 | 0.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.58 | Kr 8.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 253 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sikt melet i en mellomstor skål og lag en fordypning midten.
Tilsett egg og mineralvann. Rør rundt til all væske er tatt opp og deigen jevn.
Varm opp oljen i en dyp gryte. Dypp bananstykkene i deigen noen få av gangen og la den overskytende deig dryppe av. Senk forsiktig bananene ned i den moderat varme olje og stek dem ved middelvarme i 2 minutter til de er gyldne, sprø og gjennomvarme. Ta forsiktig stykkene opp med en hulskje og la dem dryppe av på et stykke tørkepapir. Holdes varme. Gjenta med de siste bananstykker. Serveres straks med is og karamelsaus.
Karamelsaus:
Bland alle ingredienser i en liten gryte og rør rundt til sukkeret er oppløst og smøret smeltet. Sett blandingen i kok, skru ned og la gryten surre i 2 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22141)
Tilberedningstid:
10-20 min
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-16
Oppdatert dato:2013-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift