Fotograf:
Matoppskrift.no
Frityrstekte bananer inneholder
107 Kalorier,
20 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte bananer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrstekte bananer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 33 lesere
Lesere:
52275 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrstekte bananer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.10 | 217.93 | Kcal |
Protein | 3.24 | 6.59 | gram |
Karbohydrat | 20.40 | 41.51 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 2.69 | gram |
Fett | 1.10 | 2.24 | gram |
Mettet fett | 0.29 | 0.59 | gram |
Salt | 0.45 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.34 | Kr 2.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 814 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 76,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland hvetemel, salt og vann. Rør i det til det ingen klumper er. Tilsett egget og rør godt rundt.
Skrell bananene og skjær hver av dem i 4 - 5 stykker. Legg dem i frityrdeigen.
Varm opp olje i en liten gryte til ca. 180 grader. Ta bananstykkene opp av frityrdeigen med et par gafler, så noe av deigen løper av. Ha 4 - 5 stykker i oljen av gangen og la dem få farve. Beregn ca. 2 - 3 minutter til steking pr. hold.
Legg de stekte bananstykker på flere lag tørkepapir og la dem dryppe av.
Servering:
Server bananene med det samme mens de forsat er varme og sprø. Server sammen med vaniljeis. Pynt med skiver av frisk lime, og hell litt flytende honning ved.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22142)
Tilberedningstid:
10-20 min
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-16
Oppdatert dato:2013-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift