Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Her kan man prøve seg frem med andre typer frukt også, det meste fungerer. Litt artig måte å bruke frityren på. Vi serverte med Hennig Olsen Creme Bjørnebær Eggelikør, som er bare helt nydelig iskrem. Oppskriften inneholder
168 Kalorier,
29 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fritert banan og ananas er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 12 lesere
Lesere:
33220 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fritert banan og ananas!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.49 | 552.86 | Kcal |
Protein | 3.97 | 13.03 | gram |
Karbohydrat | 28.50 | 93.52 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 5.61 | gram |
Fett | 3.91 | 12.83 | gram |
Mettet fett | 0.56 | 1.84 | gram |
Salt | 0.12 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.23 | Kr 4.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 313 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til røra og pisk den glatt.
Tørk ananasringene med tørkepapir.
Drypp de i røre sammen med bananer delt i fire.
Stek alt i olje i en jerngryte/frityrkoker til de er hevet og gyldne.
Ta den opp og legg den på tørkepapir.
Server med sirup, vaniljeis og friske frukter.
Dryss over litt melis til pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966715)
Tilberedningstid:
20-30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Kina
Innlagt dato:2014-02-08
Oppdatert dato:2014-02-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift