Frityrstekt fisk



Frityrstekt fisk oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Vi brukte sei her, som var perfekt. Husk å tørke skikkelig av filetene før de dyppes i frityrrøre.

Oppskriften inneholder 157 Kalorier, 5 g Karbo, 13 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frityrstekt fisk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 9 lesere
Lesere: 30377 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grfersk eller dypfryst fiskefilet
1,5tssalt
presset sitron

Frityrrøre:

1dlhvetemel
1dllettøl eller skummet melk
1stkegg
1ssolje
0,85literolje til stekingIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
60gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)




Næringsdeklarasjon for Frityrstekt fisk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156.72648.80Kcal
Protein13.3155.10gram
Karbohydrat4.7219.54gram
Kostfiber0.311.28gram
Fett9.1637.92gram
Mettet fett0.963.97gram
Alkohol0.22 %
Salt1.305.40gram
Pris på oppskriftenKr 8.92Kr 36.93Kroner
Hele oppskriften veier1 656 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,04 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Lag først i stand det som skal spises ved siden av fisken: kokte poteter, remuladesaus o.a.

Skyll de ferske fiskefiletene raskt eller tin de dypfryste. Del eventuelt større fileter på langs. Salt fisken og drypp den med litt presset sitron.

Visp sammen hvetemel, væske, egg og olje til en glatt røre.

Hell olje i en liten tykkbunnet gryte 5-6 cm opp fra bunnen. Varm oljen til 180 C. Kontroller med et termometer eller med en loffbit. Loffbiten skal bli gulbrun på 1 minutt.

Dypp fiskefiletene i frityrrøren. Stek én eller et par fileter om gangen, 1-2 minutter til de er gyllenbrune. Ta dem opp med hullsleiv og legg dem på varmt fat. Server fisken umiddelbart.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11764)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-15
Oppdatert dato:2013-06-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frityrstekt fisk.Frityrstekt fisk.
Denne retten har 156,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frityrstekt fiskefilet med sennepsmak.Frityrstekt fiskefilet med sennepsmak.
Denne retten har 232,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.